Търсене
0
Кошница

За нас

ЕТ “Илияна Иванова 97“ е основана през 1997г. като основна цел на фирмата е задоволяване потребностите на стоматолозите в България. Дългогодишния ни опит, квалификациите на екипа ни и личното отношение към всеки стоматолог ни прави предпочитан партньор на много практики в цяла България. Ние сме представители предимно на брандове с Германски произход, тъй като във времето сме се убедили чрез обратната връзка от Вас - стоматолозите, че това са едни от най-качествените продукти, предлагани на пазара.

Ние сме официален дистрибутор, вносител и партньор на VOCO GmbH , BUSCH GmbH и WP DENTAL GmbH вече повече от 18 години. 

Екипът ни е посещавал лично производствените фабрики на нашите партньори за да сме сигурни, че до Вас ще достигнат само продукти с най-високо качество.


За да може фирмата да отговори на високите изисквания и динамиката на пазарната среда сме развили система от ценности, като нейният фокус е доставяне възможно най-добра услуга на денталните лекари в България на достъпни цени. Стремим се нашия мобилен екип винаги да е компетентен и да бъде в състояние да реагира на Вашите нужди в най-кратки срокове.

Предизвикателствата на Българския пазар само ни мотивират повече и ни карат да се стремим да предоставим най-доброто обслужване за Вашия кабинет.


Нашата Визия е да бъдем разпознати като доказан и надежден партньор на производителите за Българския пазар на стоматолози, зъботехници и ювелири/златари.